2022-05-16 11:08:54

Sportski uspjesi
Vijest i fotografije preuzete s stranice MNK Murter.
AKADEMIJA⚽
AKADEMIJA⚽
👉2010. i mlađi
🏆Prvo mjesto TOP TIM FUTSAL KUP 2022 🏆
Najbolji igrač: Pave Šikić (Mnk Murter)
Najbolji strijelac: Jakov Ivančev (Nk Pauk Marina)
Najbolji golman: Ivan Vunić (Mnk Murter)
➡️Jučer je naša generacija 2010. i mlađi igrala Top tim futsal kup. Cijelu godinu naporno radimo, treniramo, trudimo se i samo smo čekali kad će doći taj dan da položimo ruke na 🏆 zlatnog sjaja. Od početka prošlog tjedan smo znali po što dolazimo i koji nam je jedini cilj, sumlje među nama nije bilo u nijednom trenutku. Osvojit kup bez primljenog pogotka dovoljno govori koliko smo dali sebe u ostvaranje naših snova.
*️⃣Četvrtfinale
MNK MURTER - PRIMOŠTEN 2 3️⃣:0️⃣
🎯 Filip Lapov Mijatov ⚽⚽
Vito Ježina ⚽
*️⃣Polufinale
HMNK VRGORAC - MNK MURTER 0️⃣:2️⃣
🎯Vito Ježina ⚽
Mihovil Turčinov ⚽
*️⃣Finale
MNK MURTER - MNK PRIMOŠTEN 1️⃣:0️⃣
🎯Pave Šikić ⚽
Nakon sigurnih pobjeda u četvrtfinalu i polufinalu, veliko finale smo igrali protiv prvaka Top tim lige 2021/2022 ekipe Mnk Primoštena. Tijekom čitavog susreta smo stvarali bolje i konkretnije šanse, ali ih nismo okrunili pogotkom. Ekipu Primoštena smo ostavili praktički na jednom udarcu prema našem gol. Minutu prije kraja kad su svi mislili da će se ići na izvođenje šesteraca naš Pave Šikić pogađa za vodstvo i tu priča završava, MNK MURTER postaje prvaka kupa 2022.
➡️Zahvaljujemo se našim roditeljima na podoršci s tribina, a posebne zahvala našem načelniku Toniju na nezaboravnom dočeku i iznenađenju našim prvacima. 🤗
TKO JE NAJBOLJIII, MURTERRRRRR! 💪


Osnovna škola Murterski Škoji