2020-09-04 15:06:06

Dragi učenici i poštovani roditelji,

dobro nam došli u novu školsku godinu. Ova školska godina počinje drugačije od svih do sada. Pripremajući se za početak ove školske godine, učitelji su pripremili sve mjere koje su potrebne da svi startamo sigurno u ovu godinu. Planirali smo početak 7. rujna da se svi nađemo u školskom dvorištu poštujući sve protokole ulaska u školu.

Kako se nalazimo u nepredvidljivom vremenu te nam se situacija može promijeniti iz minute u minutu, a najvažnija nam je sigurnost naših učenika i njihovo zdravlje, u dogovoru s Ministarstvom znanosti i obrazovanja te Šibensko–kninskom županijom, škola počinje raditi po modelu C, odnosno online.

Učenici od 6. do 8. razreda, kao i do sada, ići će preko platforme Yammer, a u ponedjeljak će ih kontaktirati razrednici preko Zoom –a.

Učenici od 2. do 4. razreda kontaktirat će sa svojim učiteljima preko Vibera.

Učenici 5. razreda bit će pozvani od strane svojih razrednika preko Whatsappa i bit će u grupi sa svim učiteljima.

Roditelje učenika prvog razreda kod učiteljice Živane Stegić Ivas koja je učiteljica 1. razreda u Murteru i Danijele Kljaić koja je učiteljica 1. razreda u Betini molim da se jave na broj mobitela: 092 2382 000 te navedite je li dijete upisano u školu u Murteru ili Betini te će vam se proslijediti kontakt učiteljice. U poruci navedite ime i prezime djeteta, roditelja , mjesto i broj mobitela.

Svečano primanje prvaša bit će 15. rujna u Murteru i Betini jer će tada i radovi u Betini biti dovršeni.

S dobrim željama i u radosti srdačno vas pozdravljam.

                                                                Ivana Finka, prof.  

                                                                  v.d. ravnateljica                                                                                                                               


Osnovna škola Murterski Škoji